Kom in Actie! Samen het varkentje wassen, in de maand mei en juni 2019!

Special Cruyff Court: “Samen zullen wij dat varkentje wel even wassen!”


Op woensdag 10 april werd in De Hoogstraat bekend gemaakt dat - in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation - achter en op het terrein van De Hoogstraat Revalidatie een Special Cruyff Court wordt gerealiseerd.


Geweldig nieuws, want dat betekent dat ook Only Friends Utrecht gebruik kan gaan maken van een buiten sportfaciliteit. Het court krijgt ook nog de naam van Nederlands beste parasnowborder Bibian Mentel. Maar onze hulp is wel nodig! Het bestuur van onze sportclub heeft besloten De Hoogstraat Revalidatie te helpen bij deze realisatie door de actie: “Samen zullen wij dat varkentje wel even wassen!” op te zetten.

De actie houdt in dat we iedereen: van kinderen tot vrijwilligers, van ouders tot trainers vragen om mee te werken aan een inzamelactie!


Direct steunen? Ga dan naar: www.steundehoogstraat.nl


Kijk snel naar dit filmpje!


Hoe werkt het?

Met behulp van een boekje – waarin je varkentjes kunt openkrassen tegen een bepaalde geldwaarde – ga je op pad. In het boekje vind je ook kortingsbonnen van verschillende bedrijven voor de gever. Een boekje staat voor een waarde van € 50,- . Hoe meer boekjes we verkopen, hoe meer we kunnen bijdragen. Elk boekje heeft een specifiek lotnummer, met dit specifieke lotnummer kun je prachtige prijzen winnen bij de allereerste OFU Loterij. Dus: hoe meer boekjes verkocht, hoe meer kans op prachtige prijzen. Dat is een mooie Win – Win situatie!

Hoelang loopt de actie?

De actie loopt in de maand mei en juni. Op de sportdag van 13 juli maken we uiteindelijk bekend hoeveel we hebben opgehaald als Only Friends Utrecht. Binnenkort volgt meer informatie maar we rekenen op je/jullie hulp! Wil je alvast weten hoe het werkt: kijk dan alvast op: www.steun.nl.
Voorgaande acties

Opa Arie komt aanstaande zaterdag naar Only Friends Utrecht met een verrassing! 
(Juni 2019)

Ruim een jaar heeft Jara met heel veel plezier gevoetbalt bij Only Friends Utrecht. Inmiddels heeft ze een mooie transfer gemaakt en voetbalt ze bij een club speciaal voor meiden met CP. Het Nederlands team lonkt. De opa van Jara volgt haar verrichtingen op de voet en wilde graag iets doen voor Only Friends Utrecht. Op zijn werk (AVR = Afval Verwerking Rijnmond) kende men het sponsorprogramma ‘A prefect day’. Elke dag dat AVR een perfect day heeft (een dag zonder problemen en budgetoverschrijdingen) wordt een bedrag gereserveerd. Werknemers van AVR kunnen een goed doel aandragen om een (opgespaard) bedrag aan te doneren. En Opa Arie heeft hiervoor Only Friends Utrecht aangemeld. Zaterdag 1 juni kwam hij naar de sportclub om de cheque te overhandigen! Nou .. dat was voor ons ook a perfect day …. Met de donatie van AVR kunnen we een heel groot deel van de kosten van onze sportdag op 13 juli betalen!Collecte Fonds Gehandicapten Sport 
(April 2019)

Twee weken geleden was in heel Nederland de collecte voor het Fonds Gehandicapten Sport. We werden als bestuur aangenaam verrast door dhr. Bronkhorst and friends uit Den Dolder en omstreken. Hij meldde zich samen met 8 vrienden aan om te collecten voor het fonds en daarmee direct ook voor Only Friends Utrecht: 50% komt namelijk direct in de clubkas. Een geweldig gebaar maar ook een geweldige opbrengst. We mochten net iets meer dan € 500 ontvangen. Geweldig en dat voor een avondje collecteren. Nogmaals heel veel dank!


OFU wint twee racerunners met de actie “Dirk Kuyt pakt uit!” 
(December 2018)

Op zaterdag 1 december 2018 werden we – op de zaterdagochtend – verrast door Dirkje! Dirkje is de mascotte van de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation stimuleert het aangepast sporten. Met de actie ‘Dirk Kuyt pakt uit!’ hebben we € 5000,- gewonnen met ons ingezonden filmpje.

Een geweldig bedrag waarmee we twee racerunners voor de sportclub kunnen kopen. Samen met De Hoogstraat Revalidatie (die nu ook 1 racerunner werft, kijk allemaal op www.steundehoogstraat.nl) en de gemeente Utrecht proberen we in het nieuwe jaar 4 racerunners te kopen. Dat maakt dat we racerunning als activiteit aan ons aanbod kunnen toevoegen. Zie hier het super gave filmpje dat is gemaakt van de overhandiging van de cheque! En natuurlijk… Dirkje bedankt!!!
Jelle loopt marathon voor Only Friends Utrecht 
(April 2018)

Only Friends Utrecht vrijwilliger Jelle liep voor ons de marathon van Rotterdam binnen 3 uur (!) en haalde daarmee maar liefst €2110,- op voor Only Friends Utrecht. Dankjewel Jelle! We zijn trots op je.