Only Friends Utrecht heeft uw steun nodig!

Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Only Friends samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten in onze thuisbasis: de Hoogstraat Revalidatie!

Hoe kunt u helpen?

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Only Friends Utrecht, dan zijn er vele manieren waarop u Only Friends Utrecht kunt steunen! Bijvoorbeeld:

Sponsor mogelijkheden

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Only Friends en daarmee kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid bieden om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten? Dan zijn er vele manieren waarop u Only Friends kunt steunen!

  • Organiseer uw eigen leuke fondsenwervende actie,
  • Meld u zich aan als bedrijf of leverancier om samen te werken en elkaar te versterken of,
  • Maak u bijdrage direct zelf over!

Contact

Wilt u helpen, heeft uw ideeën of vragen, dan kunt u direct contact opnemen met Karin den Balvert, voorzitter van Only Friends Utrecht, k.d.balvert@dehoogstraat.nl of 030 256 1549.

Only Friends Utrecht werkt samen met De Hoogstraat Vriendenfonds. De Hoogstraat Vriendenfonds heeft een ANBI status, uw bijdrage is hiermee aftrekbaar van de belasting.