Vacatures

Wil jij de leukste sportclub van Utrecht voor kinderen met een beperking helpen? Laat ons het zo snel mogelijk weten. Neem contact op met Karin den Balvert,  k.d.balvert@dehoogstraat.nl of bel naar 030 256 1549.

Je kan natuurlijk ook gelijk je interesse kenbaar maken door een korte brief en CV te sturen naar  onlyfriends@dehoogstraat.nl.  

Natuurlijk mag je alle vacatures doorsturen en/of andere mensen wijzen op deze leuke functies, graag zelfs!

Zie alle openstaande vacatures hieronder:

COORDINATOR ONLY FRIENDS UTRECHT
3 uur per week op de zaterdag.

Wat ga je doen: Je werkt op zaterdagochtend, met uitzondering van de zomer en kerstvakantie, bij de sportclub. Je belangrijkste taak is het bieden van een veilig en passend sportaanbod voor de kinderen, waarbij trainers en sportbegeleiders vragen om jouw steun en coaching en ouders van kinderen geïnformeerd willen worden over de sportmogelijkheden en de ontwikkeling van zijn/haar kind. Als coördinator Only friends Utrecht ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor de kinderen en ben je, samen met je collega’s coördinatoren, verantwoordelijk voor de algemene werkzaamheden die horen bij de functie. Een voorbeeld hiervan is het maken van het maandelijkse sportprogramma. Dat vraagt dus naast de zaterdag wat extra tijd. Ook de organisatie en ontwikkeling van een aantal specifieke sporten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Als coördinator ben je lid van het bestuur en is je inbreng van grote waarde tijdens de bestuursvergadering. Lees verder...