Vacatures

Wil jij de leukste sportclub van Utrecht voor kinderen met een beperking helpen?
Laat ons het zo snel mogelijk weten. Neem contact op met Karin den Balvert:
  k.d.balvert@dehoogstraat.nl 
030 256 1549.


Je kan natuurlijk ook gelijk je interesse kenbaar maken door een korte brief en CV te sturen naar  onlyfriends@dehoogstraat.nl. Natuurlijk mag je alle vacatures doorsturen en/of andere mensen wijzen op deze leuke functies, graag zelfs!

Onze Vacatures:

Gezocht PR-fanaat!

Wil je ook wezenlijk en vrijwillig bijdragen aan de vetste sportclub van Midden Nederland en horen bij een steeds groter en bekender wordende sportclub?

Wij - maar vooral ook onze kinderen tussen de 6 en 18 jaar waar wij het allemaal vrijwillig voor doen – hebben jou keihard nodig.
Wij doen het voor alle kinderen met een beperking die het gaaf vinden om bij ons op zaterdag te komen sporten en bewegen, dit onder het motto: “Je bent goed zoals je bent”!
Wij zijn Only Friends Utrecht en zoeken een enthousiaste leukerd voor onze sportclub. Jij bent onze PR-held in hart en nieren die PR-plannen en het gebruik van social media ontwikkelt, koppelt, coördineert en hier verantwoording voor neemt. Je werkt natuurlijk samen met de websitebeheerder, de eventchef, het bestuur, de fondsenwerver en nog heel veel andere mensen.
Help ons en word deelgenoot van onze club en een heel leuke groep interessante mensen en werk mee aan het realiseren van de dromen van onze kinderen en van die van ons. Wij zoeken jou. Neem snel met mij contact op, dan kan ik je verder informeren.

Mede namens het bestuur van Only Friends Utrecht, Dank alvast.